Yangi formatda davom etish uchun: https://uzfor.net/view.php?act=post&id=69194
Postga havola
sobirjonovv [1587] [off]
Tak
uyda xar doim oshni o'zim pishiraman. O'zim qiladigan usulni chuntirib o'taman.
1. Piyozni archib , to'g'rab olaman va qozonga 2 cho'mich yog' solib qiziguncha kutaman, keyin piyozni qozonga solib sal qizargandan kn go'shtni bo'laklarga bo'lib solaman.
2. Piyoz yaxshilab qizargandan so'ng to'g'ralgan sabzini solaman va tabga ko'ra tuz solaman.
3. Sabzi yaxshi pishgandan so'ng suv quyaman va yuvib tozalangan chisnok va no'xat solaman .
4. Oshni zirvagi 15-20 daqiqa qaynagandan keyin, chisnokni olib qo'yaman va yuvib 10 daqiqa ivitilgan guruchni qozonga solaman, va guruch suvini tortguncha qarab kavlab turaman.
5. Guruch yetilgandan keyin uni qozonga o'rtaga yig'aman , chisnokni solaman va yig'ilgan guruchni o'rtasini teshib tesib azgina suv quyaman va zira sepib ustini 20 daqiqaga yopib , olovni past qilib qo'yaman.
6. 20 daqiqadan so'ng oshni ochaman va yaxshilab aralashtirib laganga solaman. YOQIMLI ISHTAXA!
uyda xar doim oshni o'zim pishiraman. O'zim qiladigan usulni chuntirib o'taman.
1. Piyozni archib , to'g'rab olaman va qozonga 2 cho'mich yog' solib qiziguncha kutaman, keyin piyozni qozonga solib sal qizargandan kn go'shtni bo'laklarga bo'lib solaman.
2. Piyoz yaxshilab qizargandan so'ng to'g'ralgan sabzini solaman va tabga ko'ra tuz solaman.
3. Sabzi yaxshi pishgandan so'ng suv quyaman va yuvib tozalangan chisnok va no'xat solaman .
4. Oshni zirvagi 15-20 daqiqa qaynagandan keyin, chisnokni olib qo'yaman va yuvib 10 daqiqa ivitilgan guruchni qozonga solaman, va guruch suvini tortguncha qarab kavlab turaman.
5. Guruch yetilgandan keyin uni qozonga o'rtaga yig'aman , chisnokni solaman va yig'ilgan guruchni o'rtasini teshib tesib azgina suv quyaman va zira sepib ustini 20 daqiqaga yopib , olovni past qilib qo'yaman.
6. 20 daqiqadan so'ng oshni ochaman va yaxshilab aralashtirib laganga solaman. YOQIMLI ISHTAXA!